Hoe het spannende spel van 30 seconden te spelen

30 Seconds is een bordspel dat perfect is voor gezinnen. Het is een snel spel dat iedereen scherp houdt. Het doel van het spel is om als eerste team 10 woorden correct te raden. Om dit te doen, moeten de spelers om de beurt hun teamleden aanwijzingen geven over elk woord

Dit is hoe je het spel speelt:

1. Verdeel je in twee teams. Om te beginnen kiest elk team een speler die de aanwijzing geeft voor deze ronde.

2. De aanwijzinggever kijkt naar het eerste woord op zijn kaart en heeft 30 seconden om aanwijzingen te geven aan zijn team zodat zij het woord kunnen raden. Hij mag slechts één woord en één getal zeggen terwijl hij aanwijzingen geeft (bv. “categorie, 5”)

3. Als het team binnen 30 seconden het woord juist raadt, krijgen ze een punt en wordt de volgende speler van het team de aanwijzinggever. Als ze het woord niet juist raden, krijgt het andere team de kans om het punt te stelen door het woord te raden binnen 10 seconden na het horen van de aanwijzing (ze kunnen met hun team overleggen voordat ze het woord raden)

4. Het spel wordt gespeeld in rondes, waarbij elk team een beurt krijgt om de aanwijzing te geven. Het eerste team dat 10 punten haalt, wint!

Conclusie
30 Seconds is een geweldig spel voor gezinnen omdat het snel en vol spanning is. Het is ook gemakkelijk te leren. Verzamel dus uw gezinsleden en geniet van een leuke spelletjesavond met 30 Seconds.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader